Info

R A I N B O W Cotton 8/4

 

I samarbete med Hobbii.se

fullsizeoutput_763-e1515078538781.jpeg

 

Visst är det kul att testa på nya garner! Själv virkar jag till största del i bomulls garn 8/4, som jag tycker är ett bra garn som lämpar sig att virka det mesta i, särskilt bra är det till Mandalas!

Bomulls garnet 8/4 skiljer ju sig endel mellan dom olika märkena, det första som jag gör och som många andra gör, är att man klämmer och känner på garnet för att få en känsla av hur garnet är…är det mjukt…strävt…hårt…stickigt…?

Jag har fått prov virka ett bomullsgarn 8/4 som heter R A I N B O W och det är ett mjukt bomullsgarn som är från Hobbii.se som är deras första garn i deras egna serie. Garnet finns i hela 60 färger! och det gör det väldigt lätt att hitta många fina färger som passar bra ihop, jag tycker dom har fått ihop en bra färgskala, finns nog ingen färg som jag känner att jag saknar. Garnet har en easy start som är kanon bra, som gör att du slipper leta efter änden på garnet inne i nystanet.

Mitt första project med garnet blev naturligtvis att virka en Mandala, perfekt project att få känna på hur garnet är att virka i. Jag tyckte att garnet gick väldigt lätt att virka med, garnet delade sig inte och det gled bra på virknålen, precis som ett garn i min smak ska göra.

fullsizeoutput_77f

Nästa project blev att virka rutor…som gav mig tillfället att ”leka” med färgerna.

fullsizeoutput_793

hobbii-rainbow-cotton-garn-700xauto
Bildkälla: Hobbii.se

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: